top of page

Gediplomeerde padeltrainers

Gediplomeerde padeltrainers

wim%2520b_edited_edited.jpg

Wim Brion

Kerntrainer & Organisatie
0475877013
Stef%20V_edited.jpg

Stef Veraghtert

​Kerntrainer & Jeugdtrainer & Organisatie events
0494592510
hans%20ha_edited.jpg

Hans Haesevoets

​Kerntrainer & Organisatie & Sponsering &
Tornooileiding
0484698748

Trainers en clubvisie

Molse Padel is op meerdere gebieden de grootste en ook één van dé leidinggevende padelclubs binnen de Kempen en ruimere omstreken. 
Met tien kwalitatief hoogwaardige padelcourts, waarvan twee enkelvelden padel, biedt de club zeer veel speelgelegenheid voor haar 850 padelleden. In combinatie met een sterk uitgebouwde tennisclub, een stevige sportieve padelomkadering met o.a. meer dan 50 (!) padelclubactiviteiten op jaarbasis én één van de mooiste terrassen uit Mol en omstreken, vormen padelbeleving én gezelligheid dé centrale waarden binnen het Molse padelgebeuren. 
Het sportieve aanbod is zowel gericht naar recreatieve spelers (Start-2-padellers – beginnende spelers met voorafgaande balervaring) als spelers die spelen op competitieniveau (interclub, tornooien) of willen doorgroeien naar dit spelniveau. Op Molse Padel trainen S2P’ers op het terrein naast de competitiespelers van (inter)nationaal niveau, waarbij deze laatste groep van spelers mee clinics geven aan onze leden met grotere padelambities. 
Ook onze jeugdspelers treden sterk op de voorgrond door het grote aanbod van lesmomenten, de jeugdstages tijdens álle schoolvakanties én de specifieke trainingsmomenten voor jeugdspelers met ambitie op en naar competitieniveau. 
De sportieve omkadering wordt uitgeschreven en opgevolgd door Wim Brion, Hans Haesevoets en Stef Veraghtert.
- Wim is trainer B en leerkracht Frans. Daarnaast werkt hij voor de Vlaamse Tennisfederatie als docent en trainer. Tevens is Wim talentscout voor het gewest Limburg en spreker op diverse Vlaamse trainerscongressen. Wim volgde zijn padelopleidingen bij o.a. de ex-wereldtopper Dante Luchetti en ex-Belgisch padelkampioen Alain Sasse.

- Hans is leerkracht STEM-wetenschappen en ex-volleybalspeler van de A-league. Hans zette in het verleden zijn nationale sportervaring om in trainer- en coachingsmomenten (volleybal), behaalde zijn padeldiploma’s bij Tennis Vlaanderen en is momenteel ‘performance padeltrainer’ in opleiding.
- Stef werkt binnen de Bijzondere Jeugdzorg en bouwde jarenlange expertise op binnen de tenniswereld op vlak van kidstennis, conditietraining en S2T. De padelexpertise haalde hij door opleidingen bij en bijscholingen van Dante Luchetti, Jens Vandevenne en Alain Sasse te volgen. Stef richt zich specifiek naar de jeudspelers op Molse padel, alsook de S2P’ers.
- Dit trio wordt op padelvlak permanent bijgeschoold door trainers met nationale spel- en coachingservaring. Op hun beurt sturen Wim, Hans en Stef een team van padeltrainers aan die het sportieve aanbod van uitgeschreven lessen, georganiseerde kampen en gestructreerde events en clinics mee uitdragen en inhoud geven. 
Padel is een startende sport binnen Vlaanderen. Er zijn nog geen padelcongressen, noch erkenningen zoals bij tennis die de kwalitatieve werking van een club aantonen. Toch werd Molse Padel onlangs, door Tennis Vlaanderen, als ‘voorbeeldclub’ genomen op één van haar padelinitiaties op Vlaams niveau. Ook werd de "Cupra"(WPT-sponsor) reclame opgenomen op onze club!

bottom of page